3-rätters Nyårsmeny
Vi ordnar maten och för er är det bara att värma, garnera och servera.
Instruktioner om tillagning medföljer.
Förrätt
Skaldjursbakelse toppad med forellrom, sparris, citronketchup och örter
Huvudrätt
Grillad lax med tryffeldoftande vinterprimörer serveras med dragoncrème, potatis och jordärtskocksgratäng samt rödvinssås smaksatt med madeira
Alternativ: Grillad Kalvytterfilé med tryffeldoftande vinterprimörer serveras med dragoncrème, potatis- och jordärtskocksgratäng samt rödvinssås smaksatt med madeira
Dessert
Hjortronmousse med bakad nougatkaka, saltrostade marcona mandlar samt vispad vit chokladcrème och syltade hjortron.
Pris - 450 kr/pers
Tillagningsanvisningar och vintips
Nyårsdelikatesser
Mingel, förrätt, buffé eller huvudrätt – bjud på laxiga delikatesser till nyårsfesten!
Den 29 – 31 december erbjuder vi 4 för 3 på ett urval av våra delikatesser
Confiterad lax, Cajunlax, Varmrökt lax med rökt sidfläsk, Sojamarinerad lax, Sparrisklämma, Mini laxcheesecake, Chili- och vitlöksgravad lax och blomkålsmousse
Nyårsmingel
Inled festen med bubbel och tilltugg – en lysande start på årets sista och festligaste måltid
15 krustader med tre fyllningar
Krämig skagenröra med handskalande räkor
Gubbröra med gravad lax, rödlök och ägg
Grönsakstartar i sesam- och chilicrème
Pris - 159 kr