Fiskekrogen

Ljungskile, 19 oktober 2013

Meny

 
Rå marinerad pilgrimsmussla med gröna enbär och granskott, bränd gurka samt verbena skum
*
Bakad och sotad lax serveras med svampemulsion, syrade betor samt jordärtskocka
*
Hummerglaserad bergtunga, syrlig hummermousse, grillad och krossad rotselleri samt grönkålsbuljong
*
Torksrygg serveras med kräm på butternutpumpa, rökta tomater, hummer vierge samt purjolök
*
Liten chokladfondant med blåmögelost
*
Maltglass med buljong och mousse på hjortron, maränger samt salta, rökta mandlar

Kaffegodis

Fiskekrogen
1080x1080-Fiskekrogen-Extra1
1080x1080-Fiskekrogen-Extra2
1080x1080-Fiskekrogen-Extra3
1080x1080-Fiskekrogen-Extra4
1080x1080-Fiskekrogen-Extra5
1080x1080-Fiskekrogen-Extra6
1080x1080-Fiskekrogen-Extra7
1080x1080-Fiskekrogen-Extra8
Kreera web&design Logo