Gustav Trägårdh

Heberg, 1 november 2014

Köksmästare och delägare i stjärnkrogen Sjömagasinet samt årets kock 2010

Meny

3 små tilltugg:
Toastat ägg med svensk löjrom
Schalottenlöksvariation i krispigt potatisskal
Frasig blodpudding med lingon och bacon 

*
Rimmad pilgrimsmussla med sjöborre, gurka, dill, gräslök samt sjökorall och fruset äpple 

*
Fänkålssotad lax med brynt smörmajonnäs, crudité, laxrom, kryddgrönt samt surdegspoppers 

*
Torskflakes med smulor av grebbestadsansjovis, ostronbuljong och svartkål 

*
Svensk hummer serveras som bisque och ragu med smörstekt
skogssvamp samt jordärtskocksroyal 

*
Canelee med inkokt päron, lönnsirap och vaniljglass 


Kaffegodis

Gustav Trägårdh
1080x1080-Gustav-Extra1
1080x1080-Gustav-Extra2
1080x1080-Gustav-Extra3
1080x1080-Gustav-Extra4
1080x1080-Gustav-Extra5
1080x1080-Gustav-Extra6
1080x1080-Gustav-Extra7
1080x1080-Gustav-Extra8
Kreera web&design Logo