Hans Borén

Ljungskile, 10 maj 2014

Från restaurang 28+ i Göteborg, stjärna i Guide Michelin

Meny

Halstrad pilgrimsmussla med krassesallad, vitt soyaskum och gelé på vild yuzo
*
Sotad burfångad havskräfta med ekskivling och salladslök, samt buljong smaksatt med katsoubushivinäger
*
Vitsparrisstekt hälleflundra med varm grön- sparrismajonnäs och färsk wasabi
*
 Kryddstekt ankbröst med grönärtspuré, sallad på ärtor samt sauce oriental
*
Ost från Xavier David, Tourane, AOP fermière med bakade betor samt frukt- och nötbröd 
*
Variationer på rabarber:
Terrine, mousse, skum, sorbet och sirop 

Kaffegodis:  
Falskt ägg, hallonmarmelad, citronmacaron

Hans Borén
1080x1080-Hans-Extra1
1080x1080-Hans-Extra2
1080x1080-Hans-Extra3
1080x1080-Hans-Extra4
1080x1080-Hans-Extra5
1080x1080-Hans-Extra6
1080x1080-Hans-Extra7
1080x1080-Hans-Extra8
Kreera web&design Logo