Magnus Harr

Laxbutiken i Ljungskile, 11 mars 2017

Ljungskile

Laxbutiken i Ljungskile, 11 mars 2017
 

Med fokus på de bästa råvarorna och intressanta tillagningsmetoder. Med ett brinnande intresse för upplevelser av högsta klass så lär detta bli en kväll att minnas. Menyn är ett resultat av många års arbete och inspirationsresor över hela världen.

Meny
 

Aptitretare
*
Kamchatka krabba och torsk, picklad silverlök, tryffelpasta samt tomat och dilldressing
*
Laxsashimi med färsk wasabicreme, fermenterade sesamfrö
*
Pata negra med smulad anklever, reducerat portvin, pistagenötter,  sultanrussin och buffelmozzarella
*
Skaldjursfärserad sjötunga med friterad kalvbräss, gräddkokt grönkål, creme på butternutpumpa, citronglaserade primörer
*
Granité
(Citrongrässorbet med champagne)
*
Grillad Wagyubiff med variation på jordärtskocka och broccoli
*
Grand dessert

Magnus Harr
1920x1080-Magnus-Extra1
1920x1080-Magnus-Extra2
1920x1080-Magnus-Extra3
1920x1080-Magnus-Extra4
1920x1080-Magnus-Extra5
1920x1080-Magnus-Extra6
1920x1080-Magnus-Extra7
Kreera web&design Logo