Mats Nordström

Ljungskile, 25 oktober 2014

Från Wasa Allé

Meny

Terrin på burfångade havskräftor med pepparrotssnö, laxrom samt picklade rotsaker 

*
Råbiff på älg med karljohansvampsemulsion, friterad surdeg samt ost från sommarhagens gårdsmejeri 

*
Variation på hummer, västkustens svarta guld 

*
Sjötunga stekt på benet med ostron- och persiljeemulsion samt stekt svensk bläckfisk och rostad jordärtskocka, hummervinaigrette 

*
Hjortsadel med höstsvamp serveras med potatispuré smaksatt med lagrad ”Julius”-ost samt ugnsbakad rotselleri och zinfandelsky smaksatt med björnbär 

*
Vaniljkolatårta med inkokt höstpäron och hallonskum 


Kaffegodis

Mats Nordström
1920x1080-Mats-Extra1
1920x1080-Mats-Extra2
1920x1080-Mats-Extra3
1920x1080-Mats-Extra4
1920x1080-Mats-Extra5
1920x1080-Mats-Extra6
1920x1080-Mats-Extra7
1920x1080-Mats-Extra8
Kreera web&design Logo