7-rätters Skördefest

signerad Magnus Harr

Heberg, 12 september 2020

Skördetid i Halland är inte ett evenemang. Här samlas allt som händer i matväg i Halland och festligheterna pågår vecka efter vecka från augusti till oktober. Hit åker en när en vill njuta av allt som våra åkrar, hav och skogar skänker oss. Det är både för kropp och knopp. Det är också ett sätt att hylla våra odlare, mathantverkare som gör Halland till en sådan magisk plats.

Hos oss komponerar vi en rad skördetidsinspirerade helgrätter och toppar temaveckorna med en 7-rätters skördefestmeny av Magnus Harr, vår egen exekutive köksmästare, och lovprisar säsongens råvaror direkt från den halländska myllan.

 

Välkommen till en unik kväll i Skördetid!

7-RÄTTERS SKÖRDEFEST
SIGNERAD MAGNUS HARR
Lördag 12 september kl 18:00
 

Nyskördat!
Aptitretare från hav och land

* * *

Smörkokt vitlök
med havskräfta från VG 95 Stjärnvik, hemgjord lättrökt gräddfil
samt tomat- och krondillsvinägrett

* * *

Pepparrotssnö från Fjärås
med laxsashimi, friterad svartkål, blommor från Heberg
och gin-tångic vierge

* * *

Saltrostade betor
med honungsgravad hjortytterfilé från Ulvered, gratinerad getost
från Skoga gårdsmejeri och lokala örter

* * *

Kantarellvariation
med bifångst från kräftfisket, havskräftsmörsås och rotsaker

* * *

Citrussorbet med äppelbubbel
En frisk smakbrytare!

* * *

Mandelpotatiskroketter från Backen
smaksatt med Kvibille cheddar. Serveras med dragonfylld Knäredskyckling, 
nyponpuré och krämig schalottenlökssås

* * *

Grand dessert

 

PRIS

Meny  695 kr  /  Dryckespaket 475 kr

BOKNING

bokning@laxbutiken.se 0346-511 10

 

SKÖRDETIDS 7 HELGRÄTTER
v 34-40
Lördagar och söndagar kl 11:00 - 19:00 i självserveringen. Pris 177 kr resp. 209 kr inkl. pannacotta. Ingen förbokning. En härlig tallrik med variationer av nyskördade råvaror. Ny helg - nytt tema! Till detta en bit grillad färsk laxfilé. Läs mer om våra 7 helgrätter under Skördetid.

7-rätters Skördefest
skordetid
betor
Kreera web&design Logo