Karin Andersson 2020

Heberg, 25 januari 2020

Heberg

KARIN ANDERSSONS GÄSTSPELSMENY

TILLTUGG & TOSODRINK

EDAMAME
Toso style

RÄKCHIPS

CRISPY RICE
med lax och chipotle crème

DRYCK: Tosodrink (gin, yuzu, sanchopeppar, timutpeppar, chili, sockerlag, limejos)

 

SERVERING 1

LAXSASHIMI
dashi, jordärtskockscrème

TONFISK
rostad chili, grön mango, avokado

RÅBIFF
brynt sojasmör, picklad shiitake, wasabicrème

DRYCK: Yamatoshizuku Junmai Kimoto

 

SERVERING 2

SPRINGROLL
bambuskott, sesamcrème

SVAMPMACKA
misosmör, furikake

BULGOGISALLAD
entrecôte, päron, kizame

DRYCK: Red Rice öl

 

SERVERING 3

CRISPY SHRIMPS
chilicrème

POTSTICKERS
hummer, räka, enokisvamp

PILGRIMSMUSSLA
picklad chili, krispigt limeblad

DRYCK: Kung Fu Girl, Riesling, 2017,  Washington State, USA

 

SERVERING 4

DONUTS
misoglass, äpple, kolasås

DRYCK: Choya Umeshu Extra Shiso

------------------------------------

OM KARIN ANDERSSON I KORTHET

Karin Andersson är ett känt ansikte för många. Hon har varit finalist i Årets kock, startat och drivit restaurang i Brasilien och ett flertal i Sverige, arbetat som tv-kock och programledare. Hon har synts i bland annat Kockarnas Kamp, TV4 Nyhetsmorgons Köket och Grillmästarna.

Idag är Karin kökschef på restaurang TOSO på Götaplatsen i Göteborg. Kärleken till det asiatiska köket uppstod när hon i matmeckat New York under tre månader jobbade på tolv restauranger för att hämta inspiration. Passionen för den panasiatiska maten kännetecknar maten hon lagar och är TOSOs signum.

Karin Andersson 2020
toso
blomma
frit
frit
Kreera web&design Logo