Med anledning av Corona-viruset

Vi på Laxbutiken i Heberg och Ljungskile vill nämna för er att vi vidtar alla de åtgärder som Folkhälsomyndigheten kräver samt anpassar vår verksamhet och vårt sätt att ta emot dig som gäst och kund för att begränsa smittspridningen i vårt samhälle.

Detta är några saker av det vi gör:

Vi uppmanar alla att hålla avstånd till varandra i kö och att ni passar på att utnyttja våra rymliga restaurangers sittplatser inne och ute. I Heberg har vi både övervåningen och nedervåningen samt 10 helt unika och roliga mötesrum för små till större sällskap som ni kan boka i mån av plats. I Ljungskile har vi olika avdelningar och ett skönt uterum. 

Vi har handsprit utplacerat på flera ställen, samt tvål så ni kan tvätta händerna. Vi är extra omsorgsfulla med att hålla rent, noggranna och strikta med att vi som arbetar här stannar hemma vid minsta tecken på symptom.

För att undvika att gäster samlas i kö kommer vi ut med maten från vår självservering till bordet när det är extra många gäster samtidigt. I enlighet med direktiv för restauranger får det endast sitta maximalt 4 personer vid samma bord.

Vi erbjuder alla restaurangens och butikens rätter även som take away. Vill du att vi kommer ut med din matkasse så gör vi gärna det, och då betalar du med kort eller Swish.

Ni är alltid välkomna att höra av er till oss med eventuella frågor.

Denna information uppdaterar vi löpande angående hur vi agerar i denna speciella situation.

Kreera web&design Logo