Claes Grännsjö har den senaste tiden varit med och öppnat upp nya restauranger för Frantzen runt om i världen. I både Bangkok och på Harrods i London har han haft en ledande roll för dessa restaurangetableringar i absolut världsklass. Claes ledde också arbetet när Göteborgskrogen Kock&Vin fick sin första Guide Michelinstjärna. Därefter gick flytten till Stockholm och uppstart av egna krogen Nook.
Claes är en sådan kock som visar att kunskap, kvalitet och ödmjukhet varar längst. Under hans gästspel fick vi smaka på fyra fantastiska snacks och en meny av högsta internationella klass. Med hjärtat i de värmländska rötterna och inspiration från både det asiatiska och skandinaviska köket har Claes meny stilrena och unika smaker.
Meny
Löjrom - rökt grädde
Nordisk ceviche
Blodpudding - forellrom
Ostron nouc - cham
Laxsashimi - yuzu - aromatiska örter
Oxtartar - grillad svamp - oxmärg
Lamm - rökt rotselleri - broccolini
Ängsyra – mandel – shiso – rabarber