Den 1 november 2014 hade vi nöjet att välkomna Gustav Trägårdh till oss i Heberg. Gustav har en lång meritlista med erfarenheter från stjärnkrogar som Sjömagasinet och Basement i Göteborg och som vinnare av Årets kock 2010. Idag driver han den egna krogen ”Gurras” i Göteborg tillsammans med Stureplansgruppen. Under hans gästspel hos oss serverade han följande meny – succé!
Meny
3 små tilltugg:
Toastat ägg med svensk löjrom
Schalottenlöksvariation i krispigt potatisskal
Frasig blodpudding med lingon och bacon
Rimmad pilgrimsmussla med sjöborre, gurka, dill, gräslök samt sjökorall och fruset äpple
Fänkålssotad lax med brynt smörmajonnäs, crudité, laxrom, kryddgrönt samt surdegspoppers
Torskflakes med smulor av grebbestadsansjovis, ostronbuljong och svartkål
Svensk hummer serveras som bisque och ragu med smörstekt skogssvamp samt jordärtskocksroyal
Canelee med inkokt päron, lönnsirap och vaniljglass
Kaffegodis