Som medarbetare i vårt kök är dina huvudsakliga arbetsuppgifter produktion av våra laxproduktertill butik och restaurang samt att lägga tallrikar och andra förberedelser till vår butik, restaurang och buffématsal. Städning och förberedelser inför kommande dag ingår också dagligen.
Beroende på arbetsbelastning varierar arbetet mellan kall- och varmkök.
Vanligaste arbetstiden är 8:45-19.15 men här kan dagen ibland börja redan kl. 06.
Start och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Du är en noggrann och effektiv lagspelare som gillar att jobba med service och människor. Tidigare arbetserfarenhet är inget krav, vi lär dig allt du behöver på plats. Du är ansvarsfull, positiv och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter samt bibehåller lugnet i högt tempo.
Inga kvalifikationer krävs. Upplärning sker på plats.
Lön enligt kollektivavtal HRF
Skattepliktig kostförmån - lunch och fika
Friskvårdsbidrag
Kontaktperson vid frågor:
Vice Restaurangchef Pernilla Björklund
0346 51110
Köksbiträde varmkök