Som medarbetare i vårt kök arbetar du i ett härligt team om 5-8 personer varje dag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att producera produkter till vår butik, restaurang och buffématsal. I rollen kommer du bland annat lägga tallrikar, producera såser, röror, sallader, och laxprodukter. Städning och förberedelser inför kommande dag ingår också dagligen.
För att du ska få en bra start hos oss har vi tydliga rutiner och tillvägagångsätt på introduktion och upplärning.
Beroende på arbetsbelastning varierar arbetet mellan kall- och varmkök.
Vanligaste arbetstiden är 8:45-19.15 men här kan dagen ibland börja redan kl. 06.
Start och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Du är en noggrann och effektiv lagspelare som gillar att jobba med service och människor. Tidigare arbetserfarenhet är inget krav, vi lär dig allt du behöver på plats. Du är ansvarsfull, positiv och har inställningen till att det är kul att jobba och lära sig nya saker samt bibehåller lugnet i högt tempo.
Inga kvalifikationer krävs. Upplärning sker på plats.
Lön enligt kollektivavtal HRF
Skattepliktig kostförmån - lunch och fika
Kontaktperson vid frågor:
Platschef Sofie Wigbring
0522-20810
sofie@laxbutiken.se
Köksbiträde varmkök/kallkök